12.07.2019
Adriana Betisor este plecata din tara, doar ca s-a dus in concediu si nu a fugit, asa cum s-a vehiculat in presa, anunta procuratura anticoruptie
Adriana Betisor este plecata din tara, doar ca s-a dus in concediu si nu a fugit, asa cum s-a vehiculat in presa, anunta procuratura anticoruptie. Ministrul de interne sustine ca nu stie unde este Betisor.

Precizarile vin dupa ce ieri, avocatul Eduard Rudenco a scris pe facebook ca Betisor ar fi plecat din Moldova ca sa scape de raspundere penala pentru ca ar fi ascuns probe din dosarul fraudei bancare. La scurt timp dupa difuzarea acestor informatii, Betisor a confirmat ca nu este in tara, iar Procuratura Anticoruptie a anuntat ca ea se afla in concediu de odihna. Recent, Betisor si-a dat demisia din functia de procuror interimar al Procuraturii Anticoruptie. Aceasta a instrumentat dosarul lui Vlad Filat, care a fost condamnat la 9 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si corupere pasiva. In prezent, Betisor gestioneaza dosarul lui Ilan Sor, care a fugit din tara dupa ce democratii au cedat puterea. 

Articole din aceeasi categorie