19.06.2020
Adimte sau nu Pro Moldova o coalitie din care sa faca parte si Partidul Sor? Declaratiile deputatului PRO Moldova, Vladimir Cebotari - InPROfunzime

PRO Moldova nu admite o coalitie din care ar face parte si Partidul Sor. Vladimir Cebotari sustine ca ar fi de dorit ca noul Guvern sa fie sustinut de PAS, PPDA, PRO Moldova si PD. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InProfunzime.

Vladimir CEBOTARI, DEPUTAT PRO MOLDOVA: "Noi cand discutam despre aceste coalitii, au spus-o clar si altii, vorbim despre sustinerea unui guvern are sa fie discutat de catre PAS, PPDA, Pro Moldova si este de dorit si Partidul Democrat.

Partidul Democrat trebuie sa inteleaga un lucru. Vor participa ei sau nu vor participa ei la demiterea acestui Guvern si numirea unui nou este dreptul lor de a decide."

Vladimir Cebotari sustine ca demiterea actualului guvern este un lucru inevitabil si se va produce. Deputatul da asigurari ca vor fi suficiente voturi pentu a fi votata demiterea Guvernului Chicu.

Vladimir CEBOTARI, DEPUTAT PRO MOLDOVA: "Asa cum am fost tot timpul optimisti si am avansat in fiecare zi spre acest deziderat, exact asa o sa perseveram si o sa vedeti cum o sa avem un alt guvern, care se va descurca mult mai bine decat acesta care este astazi in functie."

Dupa plecarea Efrosiniei Gretu din Partidul Democrat, coalitia PD-PSRM are 50 de voturi in Parlament, insuficient pentru a vota proiecte de unii singuri. Anterior, Ion Chicu a spus ca se va gandi daca va ramane in functie, in cazul in care majoritatea va pica.

Articole din aceeasi categorie