09.09.2019
20 DE ANI – IMPREUNA! IONELA BOTNARIUC, DIRECTOR-GENERAL SCULPTOR: „VA DORIM REALIZAREA TUTUROR PROIECTELOR FRUMOASE, UN PUBLIC DEVOTAT SI PARTENERI DE INCREDERE” - VIDEO
La aniversarea celor 20 de ani, PRO TV a dat o petrecere grandioasa cu oameni speciali, prieteni si cei care ne sunt mereu alaturi, partenerii PRO TV.

Invitatii s-au delectat cu muzica live, au gustat cele mai delicioase bucate autentice italienesti si au baut cate o cupa de spumant savuros oferit de CRICOVA

Partenerii de la Cricova au satisfacut cele mai rafinate gusturi si cerinte ale invitatilor nostri cu spumantele cunoscute intr-o lume intreaga.

Oaspetii nostri au avut ocazia sa guste si din varietatea inghetatelor Sandra, care la fel ca PRO TV, de doua decenii isi bucura consumatorii. 

Denis Bumacov, director comercial SANDRA: „La fel cum voi 20 de ani aduceti emisiuni de calitate in casele oamenilor, la fel si inghetata Sandra, cel mai cunoscut brand de inghetata din Moldova, incearca sa aduca numai inghetata de calitate, bazate pe ingrediente naturale.”

In aceasta seara speciala ne-au fost alaturi si partenerii ARTVENT, o companie de mobila care ofera piese de mobilier de inalta calitate la cele mai avantajoase preturi.

Si OCEAN FISH a impartasit cu noi bucuria acestei petreceri, prietenii de la Ocean Fish Moldova, a caror pasiune este pestele.

Cei de la centrul estetic SCULPTOR au venit cu un mesaj de felicitare la cei 20 de ani de PRO TV.

Ionela Botnariuc, director-general SCULPTOR: „Din partea centrului estetic Sculptor aducem sincere felictari echipei PRO TV. Va dorim realizarea tuturor proiectelor frumoase, un public devotat si parteneri de incredere.”

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie