29.04.2021
Presedintele Maia Sandu - la emisiunea InPROfunzime cu Lorena Bogza - VIDEO

Ce urmeaza dupa ce Maia Sandu a dizolvat Parlamentul si a anuntat ca alegerile parlamentare anticipate vor avea loc pe data de 11 iulie? Aceasta este intrebarea la care sefa statului a raspuns la emisiunea de joi, 29 aprilie.

De asemenea, Lorena Bogza a discutat cu sefa statului despre decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutionala instituirea starii de urgenta, votata in Parlament de catre majoritatea PSRM - Partidul Sor, care impiedica desfiintarea actualului Legislativ.

Citeste si :  Ce va fi nou in viitorul Parlament, dupa alegeri? Cum comenteaza Maia Sandu sondajele
Citeste si :  Maia Sandu, despre rapirea ex-judecatorului ucrainean, Nicolae Ceaus: "Este o bila neagra pentru institutiile noastre. La moment, doar RM investigheaza cazul"
Citeste si :  Maia Sandu cere Procuraturii sa investigheze declaratia PSRM-SOR, semnata in Parlament, privind uzurparea puterii in stat de Curtea Constitutionala
Citeste si :  Maia Sandu, despre sesizarile la Curtea Constitutionala privind scoaterea partidului SOR in afara legii: "Aceste sesizari trebuie facute la Procuratura"
Citeste si :  Ce se intampla cu SIS si de ce conteaza in subordinea cui se afla. Ce spune Maia Sandu - VIDEO
Citeste si :  Maia Sandu, despre situatia de la Calea Ferata: "Au fost 10 directori, cine a reusit a furat mai mult. Sunt 20 de dosare deschise pentru coruptie, niciunul nu a fost dus pana la capat"
Citeste si :  Maia Sandu spune cu ce vaccin o sa se vaccineze si cand. Declaratiile facute la InPROfunzime
Citeste si :  Cum raspunde Maia Sandu intrebata de ce 11 iulie este data pentru alegerile parlamentare anticipate
Articole din aceeasi categorie