05.04.2024
Emisiunea În Profunzime cu Lorena Bogza din 01.04.2024. Invitați - Armand Goșu, Valeriu Pasa și Veaceslav Ioniță - VIDEO

Prima parte a emisiunii de astăzi, 1 aprilie, a fost dedicată situației din Rusia, după atentatul de la Moscova, dar și ce se întamplă pe front și remanierile pe care președintele ucrainean le face în țara vecină.

Invitatul Lorenei Bogza a fost istoricul Armand Goșu, specialist în fostul spațiu sovietic. În a doua parte a emisiunii s-a discutat despre principalele probleme cu care consideră moldovenii că se confruntă, unde este locul Republicii Moldova și cine ar câștiga alegerile prezidențiale și parlamentare, dacă scrutinul ar fi acum.

Invitați au fost experții Valeriu Pasa, WatchDog, și Veaceslav Ioniță, IDIS Viitorul, care au comentat ultimul sondaj realizat de Magenta la comanda IRI și publicat zilele acestea. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie