10.10.2022
Emisiunea InPROfunzime cu Lorena Bogza din 10.10.2022. Invitati - Anatolie Nosatii, Marcel Spatari si Victor Parlicov

Invitatii emisiunii de luni, 10 octombrie, au fost ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marcel Spatari si expertul energetic Victor Parlicov. 

Cat de grav este faptul ca trei rachete rusesti au intrat in spatiul aerian al Republicii Moldova? Ce riscuri a comportat acest incident si cat de pregatita este armata Republicii Moldova pentru a riposta in cazul unui eventual atac? Despre asta Lorena Bogza a discutat luni seara cu ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, invitat la emisiunea In Profunzime. 

In a doua parte, Lorena Bogza a discutat cu invitatii sai - ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marcel Spatari si expertul Victor Parlicov, despre compensatiile la plata facturilor - cui si cum se vor acorda? Care este mecanismul si cum vor fi verificate solicitarile?

Emisiunea a inceput la ora 21:00 si a fost difuzata si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie