06.12.2022
Emisiunea In PROfunzime cu Lorena Bogza din 05.12.2022. Invitati - Igor Grosu, Andrei Spinu si Sergiu Tofilat

Presedintele Parlamentului, Igor Grosu, vicepremierul Andrei Spinu si expertul Sergiu Tofilat, au fost luni, 5 decembrie, la emisiunea In PROfunzime.

In prima parte a emisiunii Lorena Bogza a discutat cu presedintele Parlamentului Igor Grosu despre situatia politica din tara, dar si despre securitatea regionala in contextul razboiului din Ucraina.  

In partea a doua, Lorena Bogza i-a avut ca invitati pe vicepremierul Andrei Spinu si expertul Sergiu Tofilat. Subiectul s-a referit la contractul incheiat cu Centrala de la Cuciurgan, in baza caruia Chisinaul livreaza regiunii transnistrene intregul volum de gaz importat din Rusia si primeste energie electrica. Intelegerea a ridicat mai multe semne de intrebare si a fost criticata de unii experti in energetica.

Emisiunea a inceput la ora 21:00 si a fost difuzata live si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508. 

Articole din aceeasi categorie