04.10.2022
Emisiunea InPROfunzime cu Lorena Bogza din 03.10.2022. Invitati - Armand Gosu, Veaceslav Ionita si Victor Parlicov

Securitatea energetica si razboiul din Ucraina au fost subiectele emisiunii In PROfunzime de luni seara, 3 octombrie. 

In prima parte a emisiunii, Lorena Bogza a discutat cu istoricul Armand Gosu, expert in spatiul ex-sovietic despre consecintele anexarii de catre Rusia a celor patru regiuni din Ucraina, despre amenintarea lui Vladimir Putin ca ar putea folosi arma nucleara, precum si despre cum si cand s-ar putea incheia razboiul.

In a doua parte a emisiunii, incepand cu ora 21.45, Lorena Bogza a vorbit cu expertii Veaceslav Ionita si Victor Parlicov, fost director ANRE, despre criza energetica, consecintele acesteia, dar si motivele care au determinat Gazprom sa micsoreze volumul de livrari catre Moldova. De asemenea, au vorbit si despre aprovizionarea cu electricitate, in conditiile in care contractul cu companiile din Ucraina, care ne asigura circa 30 la suta din consum, a fost prelungit doar pana la 15 octombrie.

Emisiunea a inceput la ora 21:00 si a fost difuzata si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie