09.12.2019
Sfantul Nicolae a venit cu multe cadouri la scoala de tip internat din satul Carpineni, raionul Hancesti. 16 copii au avut parte de o vizita-surpriza din partea companiei Ecovzor Construct Imobil - VIDEO
Sfantul Nicolae a venit cu multe cadouri la scoala de tip internat din satul Carpineni, raionul Hancesti. 16 copii frumosi, destepti si sarguinciosi au avut parte de o vizita-surpriza din partea companiei Ecovzor Construct Imobil. Si-au incarcat masina cu dulciuri, alimente, hainute si cu toata viteza inainte au pornit spre Hancesti.

Andrei, ELEV: „Imi place iarna, da! Pe 6 este ziua mea!”

Veaceslav BUZU, DIRECTOR ECOVZOR: „Ecovzor Construct Imobil astazi s-a transformat in Mos Nicolae. Ne-am straduit maximum sa le aducem ceea ce au nevoie. Un lucru important ar acest generator de electricitate.”

Tudor ȚENU, DIRECTOR SCOALA DE TIP INTERNAT DIN SATUL CARPINENI: „Recent am facut reparatie si toate economiile noastre au mers acolo. Era urgenta nevoie si de niste tacamuri pentru bucatarese, generatorul e o necesitate stringenta cand usnt pene de curent, mancarea noi o facem la plitile electrice.”

„Vreau sa le multumesc, ca au satisfacut toate doleantele si ne-au adus ce ne lipseste.”

Pe langa scoala, copiii au multe activitati ce contribuie la dezvoltarea lor.

Alexandra, ELEVA: „Luni si miercuri merg scoala muzicala, am plastica, venim mancam, ne jucam si seara facem meditatie pana la 6.”

Tudor ȚENU, DIRECTOR SCOALA DE TIP INTERNAT DIN SATUL CARPINENI: „Noi ne straduim sa le facem conditii cast posibil apropiate unei familii, unui camin familiar, dar evindent nu ne reuseste intocmai.”

Veaceslav BUZU, DIRECTOR ECOVZOR: „Cu siguranta vom face o traditie ca de Mos Nicolae sa venim in fiecare an cu lucruri bune, cadouri acolo unde va fi nevoie. Totodata ii indemnam pe cei car eua posibilitatea sa-i ajute pe cei care nu au.”

Ziua lor a devenit un pic mai speciala si ,cu siguranta, mai diferita datorita vizitei facute de Ecovzor, o companie tanara pe piata, dar cu o echipa profesionista si unita.

Veaceslav BUZU, DIRECTOR ECOVZOR: „In primul rand punem accent pe calitatea materialelor si a lucrarilor in complexul nostru. De asemenea e foarte important respectarea termenilor in fata clientilor nostri. E foarte important pentru ei sa fie un plan corect, un spatiu pentru copii, spatiu pentru parcari si sa fie o zona linistita si accesibila la transport public.”

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie