03.10.2019
Prima dezbatere electorala de la PRO TV s-a dat ieri, in studioul Lorenei Bogza. Lupta s-a dat intre Tudor Deliu, candidatul PLDM si Nicolae Alexei, candidat independent - VIDEO
Prima dezbatere electorala de la PRO TV s-a dat ieri, in studioul Lorenei Bogza. Candidatii de pe circumscriptia 33 au raspuns la intrebari si au spus de ce merita sa devina deputati. Lupta s-a dat intre Tudor Deliu, candidatul PLDM si Nicolae Alexei, candidat independent.

-V-a propus cineva sa treceti in tabara PD-ului?

Tudor DELIU, CANDIDAT PLDM: "Pun mana pe inima si spun da si eu venit si cu geanta, dar i-am trimis frumusel, asa cum eu sunt, vreau sa fiu cel care am fost, Tudor Deliu."

-Partidul dvs. are un fost lider care sta la puscarie, ati vazut traiectoria asta a domnului Filat, de ce nu l-ati oprit la timp?

Tudor DELIU, CANDIDAT PLDM: "Eu inca pun la indoiala probele care i-au fost aduse domnului Filat."

-In 2004, CSJ v-a condamnat la 5 ani cu suspendare pentru comerciala ilegala a corpurilor delicte confiscate de la contrabandisti, tutun si alcool, care ar fi provocat statului o gaura de 11 milioane.

Nicolae ALEXEI, CANDIDAT INDEPENDENT: "Am pornit 22 de dosare penale impotriva contrabandistilor, unde erau cei mai de sus. Daca marfurile sunt usor alterabile, ele se dau spre vanzare si se pastreaza sub forma de bani. Eu am procedat legal. Anchetatorii s-au ocupat de asta." 

Pe circumscriptia 33, care cuprinde suburbiile capitalei, participa in cursa si candidata independenta, Lidia Grozav, care insa a refuzat sa vina la dezbateri. 

Astazi, dupa stirile de la ora 20, Lorena Bogza se va intalni cu alti 3 candidati de pe circumscriptia 33, Svetlana Popa de la PSRM, Vasile Nastase de la blocul ACUM si Veaceslav Nedelea, de la PD. Din 8 octombrie, incep dezbaterile intre candidatii care ravnesc pentru fotoliul de primar al capitalei. 

Articole din aceeasi categorie