24.10.2019
"Eu vreau sa fiu primar” din 24.10.2019. Invitati: Ion Ceban, Andrei Nastase
Ion Ceban si Andrei Nastase, fata in fata, la PRO TV, pentru prima data in aceasta campanie electorala.

Cele mai importante declaratii:

Andrei Nastase l-a acuzat pe Ion Ceban ca a luat 50 de mii de euro ca sa-si retraga oamenii care protestau la o constructie nefinalizata. In replica, Ion Ceban i-a spus ca un ministru nu are dreptul sa barfeasca. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV.

Ion Ceban spune ca Andrei Nastase l-a propus pe Dumitru Robu la functia de Procuror General Interimar si ca acesta este finul camatrei sale Vera Chiranda. In replica, Nastase spune ca acuzatiile sunt niste minciuni. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV.

Andrei Nastase il acuza pe Ion Ceban ca a cheltuit prea multi bani in campania electorala si cere ca socialistul sa-i explice de unde a luat finantele. Ceban nu i-a spus o suma concreta, dar i-a dat asigurari ca totul este declarat la Comisia Electorala Centrala. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV.

Ceban, catre Nastase: "De ce ati decis sa ma murdariti asa in aceasta campanie, m-ati invinuit de toate relele. Va amintesc ca am semnat un acord in care ne-am inteles ca nu o sa ne denigram." Ce spune Andrei Nastase

Parcari supraetajate la intrarea in Chisinau, microbuze moderne si de doua ori mai multe troleibuze si autobuze. Sunt solutiile celor doi candidati la primaria capitalei, pentru problema ambuteiajelor si transportului public. Desi ani in sir nimic nu s-a schimbat la acest capitol din lipsa de bani, acum Andrei Nastase si Ion Ceban spun ca vor gasi resurse. 

Articole din aceeasi categorie