04.10.2019
De unde are Veaceslav Nedelea o masina de 115 mii de euro, daca este deacord cu lista lustratiei extinse si de ce Vasile Nastase va fi scris in buletinul de vot Vasile-Andrei Nastase. Declaratiile facute la dezbaterile de la PRO TV - VIDEO
Alti doi candidati de pe circumscriptita 33 s-au intalnit aseara, la dezbaterile de la PRO TV. Vasile Nastase, de la blocul ACUM, si Veaceslav Nedelea, de la PD, au raspuns la intrebarile Lorenei Bogza. Saptamana viitoare, in studiou vor fi asteptati candidatii pentru fotoliul de primar al capitalei.

Vasile NASTASE, CANDIDAT BLOCUL ACUM: "Daca ar fi deacord cu lista lustratiei extinse in care sa intre aceasta grupare criminala in frunte cu Plahotniuc..."

Veaceslav NEDELEA, CANDIDAT PD: "Topa Viorel si Topa...mai nu stiu cum... au fost parteneri de afaceri cu Plahotniuc, au facut afaceri, era bine, pana la un moment dat au avut un necaz, nu sunt avocatul lui Vlad Plahotniuc, daca vreti sa ma credeti, o singura data l-am salutat."

Vasile NASTASE, CANDIDAT BLOCUL ACUM: "Cum e posibil ca un singur om, care a muncit la stat toata viata lui, sa aiba o masina, un Rover, de 115 mii de euro?"

Veaceslav NEDELEA, CANDIDAT PD: "Nu numai la stat am muncit, am muncit si in domeniul privat."

Iar Svetlana Popa, candidata PSRM, nu a venit la dezbateri. 

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Nu s-a prezentat nici la dezbaterile din februarie, deci nu este o surpriza. As fi vrut sa o intreb despre numele domniei sale, care figureaza in anumite documente desecretizate din perioada comunista, domnia sa fiind acolo implicata in instrainari ilegale de imobile si terenuri ale MAI inclusiv, as fi vrut sa vad care este punctul domniei sale de vedere si cu ce s-a incheiat investigatia pe care o pornise Procuratura Generala atunci. Deasemenea as fi vrut sa o intreb ce relatie are cu Oleg Bodasco care administreaza o retea de magazine de produse din carne, pentru ca domnia sa conduce masina acestui domn, asa scrie in declaratia de avere."

6 candidati lupta pentru fotoliul de deputat pe circumscriptia 33, intre care 3 au fost invitatii primei runde de dezbateri: candidatii independenti, Alexei Nicolae si Lidia Grozav, si Tudor Deliu de la PD.  

Din 8 octombrie, incep confruntarile intre candidatii care s-au inscris in cursa pentru primaria capitalei. 

Articole din aceeasi categorie