15:05, 3 Noiembrie 2018
, PRO TV

Zinainda Greceanii e candidatul PSRM pentru circumscriptia electorala Briceni - FOTO


Zinaida Greceanii este candidatul socialistilor pe circumscriptia electorala pentru raionul Briceni. Candidatura acesteia a fost prezentata de seful statului la un miting organizat acolo. Igor Dodon le-a promis localnicilor ca prima autospeciala de model Kamaz primita in dar de la Putin va ajunge la ei.


 

Membrii partidului socialistilor au urcat pe scena amenajata in rosu de unde s-au adresat oamenilor care au venit la intalnire cu drapelele de partid si cele ale Federatiei Ruse. Zinaida Greceanii, care a purtat o tinuta rosie a fost prezentata chiar de seful statului, care a vorbit in limba rusa.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Au venit cu crenvursti, cu hrisca, luati, dar nu votati pentru ei. Cine e liderul PSRM? - Zinaida Greceanii. Eu nu sunt om de partid, dar vreau eu sa o anunt. Cu sustinerea dumneavoastra o inaintam pe Zinaida Greaceanii. Rog sa votam, cei de pe loc.”

 

“Victorie.”

 

Fosta comunista, Zinaida Greceanii a criticat guvernare, convingandu-i pe oameni ca unica alternativa este partidul care il reprezinta.

 

Igor Dodon le-a promis celor veniti la eveniment ca prima autospeciala de model Kamaz, oferita de Vladimir Putin in dar, va ajunge anume la Briceni.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Va amintiti ca la inceputul anului v-am adus o masina de la Lukasenko, va amintiti de asta sau nu? Pai, alaltaieri am vorbit cu Putin, o sa va aduc o autospeciala de la el, sunteti de acord?"

 

Totodata, seful statului a spus ca ar putea aranja deschiderea pietei rusesti pentru fermierii din tara, insa guvernare ii pune bete in roate. Iar primarul de la Briceni, socialistul Vitalie Gurodinschi, care a tinut sa se laude cu reusitele sale din ultimii trei ani, a indemnat localnicii sa voteze pentru socialisti.

 

Vitalie GURODINSCHI, PRIMARUL ORASULUI BRICENI:  “Noi cu dumneavoastra suntem obligati sa facem totul pentru aceasta si noi o vom face!”

 

Zinaida Greceanii a scris pe pagina sa de facebook, ca prezentarea ei s-a desfasurat la un miting de protest impotriva politicii distrugatoare a guvernarii pro-europene.

Alte ştiri despre: