18:40, 23 Iunie 2018
, PRO TV

Zeci de mii de oameni, in strada la Londra pentru un al doilea referendum privind Brexit-ul. Simpatizantii Uniunii Europene isi doresc ca tara lor sa fie din nou parte a acesteia - VIDEO


Zeci de mii de oameni au iesit in strada la Londra, unde au loc proteste pentru un al doilea referendum privind Brexitul. Astfel simpatizantii Uniunii Europene isi doresc ca tara lor sa fie din nou parte a acesteia.


 

 

Astazi, la doi ani dupa referendumul privind Brexit-ul strazile Londrei s-au umplut de sustinatori ai politicii Europene. Acestia au pornit proteste in masa cerind un al doilea referendum privind Brexit-ul. 

 

Miting-ul a fost organizat de campania anti-Brexit People’s Vote, care include cateva grupuri pro-Europene. Acestia doresc ca populatia sa-si poata da votul final referitor la reintoarcerea Marii Britanii in randurile tarilor Europene. Englezii au marsalui de pe un bulevard din centrul capitalei pana la palatul Parlamentului.

 

Acestia aveau pancarte pe care scria “Vrem sa avem un cuvant de spus pe tema Brexit-ului” sau “Noi inca nu am plecat”. La data de 23 iunie 2017 a avut loc referendumul privind Brexit-ul. Atunci 52% din populatia Marii Britanii au votat pentru iesirea tarii din componenta Uniunii Europene.

Alte ştiri despre: