12:31, 10 August 2017
, Stirile Pro Tv

Zeci de mii de nord-coreeni au scandat impotriva lui Trump. ”Loviti SUA”


Zeci de mii de nord-coreeni au participat la o adunare, pentru a-si arata sprijinul fata de tara, dupa ce Donald Trump a amenintat ca va distruge regimul de la Phenian.


 

În imagini apar mii de oameni cu pancarte şi postere cu înscrisuri propagandiste. Suporterii partidului au afişat mesaje precum ”Loviţi Statele Unite ale Americii cu o bombă nucleară!”, ”Cei care se ating de noi nu vor scăpa cu viaţă” sau ”Un atac răzbunător de anihilare!”.


Cei prezenţi la adunarea din capitala Coreei de Nord resping ultimele sancţiuni economice impuse de ONU.Kim Jong-un a cerut ”dreptate” după încercările lui Trump de a-i ”izola şi înăbuşi” ţara cu interdicţia asupra exportului de cărbune şi fier, printre altele.

 

În timp ce tensiunile cresc în regiune, generalilor din Coreea de Sud li s-a transmis să accelereze pregătirile de a apăra ţara împotriva vecinului din nord.Preşedintele Moon a declarat că ţara sa trebuie să fie independentă, transmiţându-le celor din subordine: ”Scopul este de a construi o armată care va câştiga”.


Hawaii este primul stat din SUA care a început să se pregătească pentru un posibil atac nuclear lansat de Kim Jong-un. Potrivit unor informaţii obţinute de publicaţia The Sun, oficialii de pe insulă lucrează acum la un sistem de alertă similar cu cel din Războiul Rece.


Coreea de Nord a anunţat că ia în calcul un atac cu rachete vizând teritoriul american Guam, din Pacific.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte ştiri despre: