21:27, 18 Octombrie 2018
, PRO TV

Vladimir Voronin, despre faptul ca Recep Erdogan a reparat Presedintia: "Numai pedagogii de la Orizont au fost transmisi in puscarie si Erdogan in sfarsit a venit. Am inteles ca s-au investit 10 milioane. Pentru ce? Pentru covoare..."


"Numai pedagogii de la Orizont au fost transmisi in puscarie si Erdogan in sfarsit a venit." Asta a declarat Vladimir Voronin, in cadrul emisiunii InPROfunzime, despre faptul ca Turcia a investit bani in reparatia Presedintiei.


 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Am inteles ca s-au investit 10 milioane de euro. Eu am vorbit de multe ori ca 2 ani de zile Presedintia a stat parasita. Cand eu am plecat mai ramase de insusit 300 de mii de euro.

 

In imagini am vazut ca s-au schimbat covoarele si mobila. Daca aceaste covoare costa atata, eu imi cer scuze. De ce e prima vizita? De ce nu a venit inainte de a fi expulzati profesorii turci?

 

Se vede ca Erdogan a zis, eu o sa vin la tine, o sa taiem panglica dupa ce turcii ajung la noi. Numai pedagogii de la Orizont au fost transmisi in puscarie si Erdogan in sfarsit a venit. Cu ce ocazie a venit cu asa dragoste? De unde? Din ce parte?"

 

Tot in cadrul emisiunii, Vladimir Voronin a vorbit si despre evenimentele din aprilie 2009. 

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Asa cum am spus si atunci. Aceasta ramane a fi o incercare de lovitura de stat. Cu intermediului fondului Soros. Alex Grigores, el a fost organizatorul si provocatorul. La noi pentru prima data au fost folosite retelele de socializare pentru a chema oamenii sa iasa in strada.

 

A treia oara sa ramana Partidul Comunistilor la guvernare, aceasta era ingrozitor pentru SUA. Noi am primii si ultimii care am fost la guvernarea sub denumirea de comunisti. Eu am fost si sunt unicul presedinte care am primit invitatii si am efectuat vizite oficiale in SUA. Ei ne-au apreciat, dar apoi cu fondul Soros au intors totul."


Alex Grigorievs a respins aceste acuzatii ca fiind absurde.

Alte ştiri despre: