21:49, 18 Octombrie 2018
, PRO TV

Vladimir Voronin, despre anuntul facut de Erdogan in cadrul vizitei la noi in tara, privind teroristii care se infiltreaza la noi in tara: "Daca au furat miliardul, atunci ei nu trebuie numiti teroristi, dar altfel"


Vladimir Voronin spune ca va cere explicatii de la organele responsabile privind anuntul despre teroristi, facut de Recep Erdogan in cadrul vizitei sale oficiale in Republica Moldova.


 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Desi eu multe nu am inteles, aceasta declaratie eu am memorizat-o. O sa intrebat organele respective si o sa cerem explicatii. Cine sunt acesti teroristi?

 

Daca au furat miliardul, atunci ei nu trebuie numiti teroristi, dar altfel. Cine sunt ei? Ce a avut Erdogan in vedere? Lista totala a cetatenilor turci este 18, inseamna ca mai raman inca 11, poate aceasta este?

 

Da ce inseamna profesori teroristi? Ei invata copiii. In timpul presedintiei mele s-au schimbat 3 directori ai SIS-ului si niciunul dintre ei nu a prezentat o informatie referitoare la ceva nelegitim referitor la acesti profesori de la Orizont.

 

Poate Candu s-a referit la "informatii operative", dar informatii corecte pe documente puse eu nu am citit niciodata."

Alte ştiri despre: