22:07, 14 Iulie 2017
, PRO TV

Vladimir Voronin: "Alegatorul nostru are o mentalitate foarte joasa. Din prostia dumneavoastra avem aceasta guvernare"


Invitat la emisiunea InProfunzime cu Lorena Bogza, Vladimir Voronin a vorbit despre actuala guvernare, sistemul mixt vot, dar si despre presedintele Igor Dodon.


 

 

Vladimir VORONIN, lider PCRM: "Dodon nu este nici pro-european, nu-i nici anti-rus, el este un pro coruptioner pro mafiot. Autoritatea lui scade in fiecare zi mai jos si mai jos. Din pacate alegatorul nostru are o mentalitate foarte joasa. Din prostia dvoastra avem aceasta guvernare si aceasta mafie, aveti asa trai asa viata. Daca ar fi o competitie de bocete, pe primul loc ar fi moldovenii."

 

"Ma ingrijoreaza asa numiti asistenti din afara Moldovei, asa numitii democrati europeni, asa numita comisia de la Venetia, in Moldova este incalcata grav Constitutia, le-am scris organizatiilor europene de nenumarate ori."


"Avizul comisiei de la Venetia a vorbit ca in conditiile actuale schimbarea sistem electoral nu se recomanda, asa a vorbit si Uniunea Europeana, si multi comisari europeni, nu este nevoie de nimic. Candu si toti ceilalti trebuie sa explice cu ceva dorinta schimbarii sistemului electoral... Ei fac asra pentru ca sunt obligati sa se screme ca sa iasa din situatii.", a mai adaugat liderul PCRM. 

 

Alte ştiri despre: