19:28, 27 Decembrie 2017
, PRO TV

Vladimir Putin a depus actele la CEC din Rusia pentru a se inregistra la prezidentialele de anul viitor - VIDEO


Vladimir Putin a depus astazi actele la Comisia Electorala Centrala din Rusia pentru a se inregistra la prezidentialele de anul viitor. Acum, membrii Comisiei urmeaza sa verifice documentele, iar apoi il vor anuntat pe presedinte daca va putea participa sau nu la alegeri.Vladimir Putin a venit personal sa depuna actele la Comisia Electorala Centrala din Rusia. El a prezentat un pachet de documente, care in urmatoarele zile va fi verificat de membrii CEC. 

 

”Documentele au fost primite. Va multumesc. Succes in noul an.”

 

Ieri, un grup de initiativa din care au facut parte politicieni, artisti si alte persoane publice, a anuntat ca sustin candidatura lui Vladimir Putin. In timp ce acestia isi puneau semnatura pentru presedintele rus, Putin a stat de vorba cu mai multi copii care au venit sa se distreze la bradul instalat in fata Kremlinului.

 

”-Ce parere aveti depre opozitie?-Una pozitiva.”

 

 Vladimir Putin vrea sa fie presedinte pentru a patra oara. Daca va castiga alegerile, el va conduce Rusia pana in anul 2024. Cel mai aprig opozant al sau, Alexei Navalnai  nu-i va putea face concurenta. Acum doua zile, Comisia Electorala Centrala rusa i-a respins cererea de intregistrare, din cauza condamnarii sale cu suspendare. 

Alte ştiri despre: