13:21, 19 Aprilie 2012
, In Profunzime

Vlad Turcanu – purtatorul de cuvant al presedintelui Timofti


Jurnalistul Vlad Turcanu a confirmat oficial pentru inprofunzime.md ca a devenit astazi purtator de cuvant al presedintelui Nicolae Timofti. “Mi s-a propus aceasta functie acum o saptamana. Am stat putin pe ganduri”, a declarat acesta.


 

Vlad Turcanu a fost pana in prezent redactor-sef la Radio CHISINAU si realizatorul emisiunii Ora de vârf.

 

S-a nascut la 5 iunie 1972, în localitatea Razeni de lânga Chisinau. Acesta s-a lansat ca jurnalist în 1992, la emisiunea Modern-club 805, la Radio Moldova, iar in 1998 devine redactorul-sef al Redactiei Tineret care a produs aceasta emisiune. A fost desemnat de doua ori cel mai bun prezentator al postului public de radio.

 

În trecut a prezentat emisiuni de divertisment la TV Moldova 1, a devenit apoi director marketing la Radio Contact. Între 2001 si 2004 lucreaza la Radio Europa Libera. Este expert in comunicare pentru doua proiecte medicale finantate de Comisia Europeana.

 

Între 2006 si 2008 a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. În 2009 a fost director dezvoltare la programul Mass media al Institutului american IREX, iar în 2010 – director adjunct al reprezentantei Mir TV în Republica Moldova.

 

Imagine: www.timpul.md

Alte ştiri despre: