18:56, 14 Noiembrie 2017
, PRO TV

Vlad Plahotniuc si Pavel Filip s-au apucat de capul functionarilor publici. Toti ministrii si sefii de agentii vor fi evaluati - VIDEO


Vlad Plahotniuc si Pavel Filip s-au apucat de capul functionarilor publici. Toti ministrii si sefii de agentii vor fi evaluati, pentru ca mai apoi sa fie trecuti prin sita. Despre asta a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, care spune ca in sedinta saptamanala de astazi democratii au vorbit inclusiv despre pregatirea de sezonul rece.Amintind de episodul de ieri de la primaria capitalei, in care Silvia Radu isi ameninta subalternii cu demiteri, astazi o discutie asemanatoare s-a purtat la sediul partidului democrat. PD vrea sa-i testeze pe toti functionarii din administratia publica. 

 

Vitalie GAMURARI, PURTATORUL DE CUVANT AL PARTIDULUI DEMOCRAT: “Criteriile sunt simple, evaluarea agendei fiecarui functionar daca ea raspunde de asteptarile cetateanului, este o activitate transparenta, doar in interesul cetateanului.“

 

 Rezultatele evaluarii vor fi facute publice la mijlocul lunii decembrie. La sedinta, democratii spun ca au vorbit si despre interventiile in caz de ninsoare, la fel cum a facut-o astazi Silvia Radu.

 

Vitalie GAMURARI, PURTATORUL DE CUVANT AL PARTIDULUI DEMOCRAT: “S-a atras atentia ca structurile statului sa faca fata, ca sa nu ne trezim cu probleme.”

 

 Desi exista o procedura clara privind amendarea soferilor care parcheaza neregulamentar, democratii considera ca soferii foarte greu isi recupereaza placutele de inmatriculare. Si cum orice propunere la partid devine lege, PD spune ca  va interveni in scurt timp pentru a solutiona problema.  

Alte ştiri despre: