18:27, 16 Martie 2017
, PRO TV

Plahotniuc se lauda ca ar fi castigat in Olanda un proces cu Victor si Viorel Topa. Acestia afirma ca "Plahotniuc este un mincinos de meserie" - VIDEO


Vlad Plahotniuc se lauda cu o decizie a unei instante din Olanda care i-ar da dreptate in dosarul intentat de oamenii de afaceri Victor si Viorel Topa. Cei doi l-au acuzat pe liderul PD ca in 2011 i-ar fi deposedat ilegal de actiuni pe care le detineau la Victoriabank.Potrivit deciziei, publicate de Plahotniuc pe internet, instanta din Amsterdam a respins cererea celor doi oameni de afaceri si i-a obligat sa achite cheltuielile de judecata.

 

Tot pe facebook, Viorel Topa sustine ca, de fapt, decizia respectiva vizeaza companiile olandeze prin intermediul carora Plahotniuc ar fi preluat actiunile, o alta cauza impotriva liderului PD ar fi pe rol la Curtea din Amsterdam.

 

Acesta sustine in continuare ca Vlad Plahotniuc le-ar fi furat actiunile la Victoriabank si, reprezentat de Andrian Candu, le-ar fi vandut unui reprezentant al lui Veaceslav Platon. Atat Plahotniuc, cat si Candu, resping acuzatiile, pe care le califica drept minciuni.

 

Alte ştiri despre: