10:10, 13 Iulie 2016
, PRO TV

Vlad Plahotniuc a inceput campania electorala? Noua postare a democratului pe facebook - FOTO


Postarile lui Vlad Plahotniuc apar tot mai des. Democratul se lauda cu realizarile facute de fundatia sa, care recent a fost redenumita in "Fundatia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss".


 

Vlad Plahotniuc, prim-vicepresedinte PD: "Am promis ca voi initia mai multe proiecte prin care sa facem din nasterea copiilor o sarbatoare mai frumoasa, sa contribuim la bucuria familiilor din Moldova. Dupa actiunile de renovare a Institutului Mamei si Copilului, venim cu un nou proiect.

 

Incepand din 12 iulie, Fundatia Edelweiss ofera un ajutor la nastere pentru toti bebelusii care vin pe lume la Institutul Mamei si Copilului - un sprijin pe care il oferim din toata inima. Este vorba despre un set de produse pentru ingrijirea bebelusului, produse de calitate, de care este nevoie in primele luni de viata. Ieri au fost distribuite primele astfel de cutii, pentru bebelusii care se afla deja in maternitate, iar de acum inainte ele vor fi oferite de fiecare data, la fiecare nastere.

 

Ce am facut impreuna cu Edelweiss, a fost sa preluam o idee frumoasa, care se practica in mai multe tari, unde cutii cu produse pentru nou-nascuti sunt oferite prin programe nationale, finantate de catre stat. Deocamdata, acest proiect include distributia cutiei cu produse in cea mai mare maternitate din tara, pentru minim 12 luni. Cred ca este un ajutor binevenit, iar initiativa merita sa aiba un viitor si sper ca intr-o perioada cat mai scurta statul sa dispuna de banii necesari pentru a prelua aceasta initiativa, a face ca ea sa fie permanenta si sa fie implementata in toate maternitatile din tara.

 

Sa fie intr-un ceas bun!"

 

Primul care a oferit alocatii pentru nou-nascuti a fost Ilan Shor. In Orhei familiile in care se nastea un copil primesc alocati banesti. 

 

 

 

Alte ştiri despre: