15:06, 26 Octombrie 2012
, PRO TV

VIDEO.Chirtoaca a testat o noua masina. Cum arata bolidul pentru care este gata sa renunte la Toyota


VIDEO.Chirtoaca a testat o noua masina. Cum arata bolidul pentru care este gata sa renunte la Toyota

A lasat avionul, Toyota si BMW pentru Dacia Duster. Este vorba despre primarul Dorin Chirtoaca care a fost vazut azi la volanul unei noi masini. Edilul sustine insa ca a imprumutat masina de la „Apa-Canal” pentru a o testa, iar eventual ar putea sa procure un astfel de model si pentru municipalitate.


 

„Nu am masina noua, nu va faceti griji. Am imprumutat-o pentru o zi-doua pentru a vedea ce prezinta acest model si sa vad daca se merita pentru a procura pe viitor pentru serviciile de la Primarie”, a declarat edilul.


Totodata, Dorin Chirtoaca a tinut sa precizeze ca automobilul are un consum redus de combustibil si raportul pret-calitate este bun. Edilul sustine ca, daca municipalitatea pe viitor va dispune de bani, va procura automobile de acest model. “Eu am aceeasi masina verde care este in curtea primariei, masina de serviciu Toyota”, a preciza Chirtoaca.

 

Desi in linii generale i-a placut masina, primarul i-a gasit si unele neajunsuri. “Nu-mi palce ca trebuie sa schimbi permanent treptele la cutia de viteze”, a mentionat Dorin Chirtoaca.

 

Pana acum primarul se deplasa cu o masina de model BMW si una de model Toyota, ambele de serviciu. Edilul a ramas fara masina sa de suflet,  de model Opel, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. In momentul accidentului la volan se afla un angajat de la Primarie.

Alte ştiri despre: