12:44, 2 August 2018
, PRO TV

Victoriabank lanseaza noul concept de creditare a persoanelor fizice


Echipa Victoriabank da start unei noi etape in dezvoltarea creditarii persoanelor fizice din Republica Moldova.


 

Au fost lansate 3 produse: credit imobiliar, credit de consum negarantat şi credit de consum garantat, elaborate conform celor mai stricte rigori în domeniul protecţiei drepturilor consumatorilor.

 

Victoriabank vine cu această ofertă pentru că îşi doreşte să devină prima opţiune a clienţilor în ceea ce priveşte creditele, să fie extrem de transparentă şi onestă cu clienţii săi.


Clienţii vor simţi diferenţa chiar de la început, deoarece costurile aferente unui credit se vor reduce: nu va mai fi achitat comisionul de acordare, comisionul de administrare lunară nu va fi calculat ca procent din soldul creditului, iar comisionul de analiză dosar va fi plătit doar după aprobarea creditului.


Victoriabank oferă un plus de siguranţă, fiindcă a stabilit rata dobânzii echitabilă, bazată pe Indicele de Referinţă calculat de Banca Naţională a Moldovei (BNM), ajustat de de 2 ori pe an, + marja fixă a Băncii.


A fost extins termenul de finanţare pentru creditul de consum garantat până la 10 ani, iar pentru cel imobiliar – până la 25 de ani. De asemenea, suma maximă de finanţare a cheltuielilor nenominalizate cu garanţii a fost majorată până la 2 milioane lei, iar pentru creditul de consum negarantat până la 200 mii lei


Vor fi acceptate în calitate de surse pentru rambursarea creditului şi veniturile din remitenţe sau dividende, din activităţi licenţiate sau din străinătate, condiţia fiind confirmarea lor în mod corespunzător.


Recent, Victoriabank şi-a reorganizat activitatea pe liniile principale de business, Retail şi Corporate, în sprijinul unei abordări noi a celor aproape 570 000 de clienţi. Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, în calitate de parteneri strategici, doresc să continue creşterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.


Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul Victoriabank, apelaţi sau vizitaţi orice sucursală  din ţară.

 

*Acest articol este un produs comercial

Alte ştiri despre: