18:26, 10 August 2018
, PRO TV

Victoriabank investeste in tehnologii


Aplicatia mobila de internet banking by Victoriabank devine si mai accesibila pentru toti clientii detinatori de smartphone Apple. Acum, daca actualizezi sau descarci VictoriaMobile pe iPhone ai posibilitea sa te loghezi prin Face ID - simplu, rapid si securizat.


 

După introducerea opţiunii Touch ID (fingerprint access), o nouă etapă este disponibilă fără a memorizacoduri şi a gestiona toate conturile de card direct din mobil. Echipa de profesionişti ai primei bănci comercialedin Moldova îmbunătăţeşte posibilităţile operaţionale pentru comoditatea clienţilor săi.

 

VictoriaMobile oferă securizarea conturilor de card: stabileşte şi gestionează singur limitele tranzacţionaleoriunde te-ai afla în lume: decide când, câte şi în ce valoare vor fi sumele debitate de tine sau de apropiaţii tăi.

 

Nu mai e nevoie să stai la ghişeu pentru plăţi sau transferuri către furnizori de servicii, operatori de telefoniemobilă, internet, cablu TV şi alte utilităţi, inclusiv facturile cu date de contor pentru gaz, apă, etc.

 

Achiţi serviciile publice incluse în serviciul guvernamental de plăţi electronice MPay: taxa pentru grădiniţe,amenzi ale poliţiei, servicii de stare civilă, etc. Efectuezi transferuri de bani între carduri şi conturile de card proprii sau străine, atât în Moldova, cât şi în alte state ale lumii.

 

Reamintim că, datorită tehnologiei contactless, atât cardurile Visa, cât şi cele Mastercard, pot fi utilizateprin aplicaţia VictoriaPay – achitările directe doar cu mobilul.

 

Descarcă acum gratuit aplicaţia VictoriaMobile de pe App Store sau Google Play!

 

*Acest articol este un produs comercial

Alte ştiri despre: