12:38, 21 Mai 2018
, PRO TV

Vicepresedintele Partidului SOR, Marina Tauber, a castigat din primul tur alegerile locale din comuna Jora de Mijloc din raionul Orhei: "Ati devenit familia mea" - VIDEO


Vicepresedintele Partidului SOR, Marina Tauber, a castigat din primul tur alegerile locale din comuna Jora de Mijloc din raionul Orhei. La sediul partidului din localitate, Tauber, alaturi de Ilan Sor, a celebrat victoria cu sampanie. Intr-un live pe Facebook, cei doi le-au promis satenilor o viata mai buna.


 

Marina TAUBER, VICEPRESEDINTELE PARTIDULUI SOR: "Ati devenit familia mea si eu sunt bucuroasa ca de azi inainte, eu deja oficial sunt a voastra si voi sunteti ai mei."

 

 Potivit datelor Comisiei Electorale Centrale, Marina Tauber  a castigat alegerile din Jora de Mijloc cu 61,07%, acumuland 1048 de voturi. 

 

Ilan SOR, PRIMAR ORHEI: "Vreau sa le multumesc tuturor celor care au participat la campanie. Ma inchin in fata voastra. Eu va promit ca de azi Jora din Mijloc va incepe o noua viata”.

 

 Pe parcursul zilei, observatorii de Promo-Lex au semnalat anumite nereguli, inclusiv faptul ca la anumite sectii au fost adusi in mod organizat alegatori. Marina Tauber, vicepresedinte al Partidului Sor, figureaza in raportul Kroll, la fel ca si liderul formatiunii, primarul de Orhei. Ilan Sor a fost retinut in mai 2015 in dosarul Bancii de Economii si condamnat de prima instanta la 7 ani si jumatate de inchisoare in penitenciar de tip semi-inchis.

 

O decizie definitiva inca nu exista, iar Sor este in libertate. Dosarul a fost transferat de la Curtea de Apel Chisinau la cea de la Cahul din cauza unor conflicte de interese. Prima sedinta urmeaza sa aiba loc miercuri. 

Alte ştiri despre: