19:55, 11 Noiembrie 2011
, PRO TV

Verde chiar si in ziua nuntii! Deputatul PLDM, Anghel Agachi s-a casatorit cu fiica directorului de la Apa-Canal


Liberal-democrat pana in maduva oaselor. Deputatul PLDM Anghel Agachi, care s-a casatorit astazi cu fiica directorului de la Apa-Canal si-a colorat nunta in verde. Mirele are 35 de ani, cu 10 mai multi decat mireasa. Ceremonia are loc in aceste momente la una dintre cele mai luxoase sali de la Moldexpo.Deputatul Anghel Agachi si-a demonstrat devotamentul fata de partid chiar si in ziua nuntii. Acesta a decorat in verde sala unde si-a unit destinul cu fiica directorului de la Apa-Canal, Constantin Becciev. Verdele pluteste in aer si in sala unde petrec invitatii, datorita panzei cu care au fost acoperite scaunele. Pana si covorul de la Catedrala pe care au pasit tinerii insuratei, a fost verde. Potrivit secretarului Mitropoliei, culoarea covorului este o coincidenta.

Covorul a fost asternut cu doar cateva minute inainte de a veni insurateii. Angajatele de la Catedrala au trebuit mai intai sa mature petalele rosii.

Anghel Agachi si Elena Becciev au intrat in biserica impreuna cu nasii lor, dar au evitat sa vorbeasca cu presa.

Cununia religioasa a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu secretarul Mitropoliei, Vadim Cheibas.

Tinerii insuratei au fost cununati de un milionar in euro. Este vorba despre moldoveanul Vasile Dragan, care controleaza circa 20 la suta din piata vinurilor spumante din Rusia. Nasii dar si socrii mici, prezenti la ceremonie au fost destul de emotionati.

Cum mirele este liberal democrat, la nunta au fost invitati mai multi membri de partid, deputati si ministri, dar si premierul Vlad Filat. Din suita socrului mic fac parte mai multi angajati de la Primarie, inclusiv primarul Dorin Chirtoaca si liderul liberal Mihai Ghimpu. Liberalii si liberal-democratii vor sta la mese, diferite dar apropiate.

Alte ştiri despre: