19:01, 16 Mai 2018
, PRO TV

Vasile Costiuc, despre ideea de a fonda o televiziune municipala: "Stiam ca are un sef si scria un comunicat in jumatate de an. Comunicarea nu poate fi facuta doar pe site"


Fiind intrebat despre cum si pentru ce promite in programul sau electoral ca va fonda o televiziune municipala, candidat Partidul Democratia Acasa, Vasile Costiuc, a spus ca astfel va face activitatile din Primarie mai transparente si va mediatiza dorintele si problemele locuitorilor capitalei.


 

VASILE COSTIUC, candidat Partidul Democratia Acasa: "In primarie exista o directie de comunicare cu mass-media. Stiam ca are un sef si scria un comunicat in jumatate de an. Comunicarea nu poate fi facuta doar pe site. Oamenii trebuie sa se dea cu parerea. Sunt lucruri care merita facute."


VICTOR STRATILA, candidat Partidul Verde Ecologist: "Atunci cand vine un primar din partea unui partid, acea persoana isi aduce in primarie membrii partidului si toate activitatile care se fac, se fac mai mult din privinta a ceea ce spune liderul partidului.

 

Apoi sunt foarte multi angajati din acel partid, prin scheme dubioase castiga licitatii. Eu mi-am propus sa exclud aceasta practica si sa invit toata societatea civila sa participe activ la concursurile deschise pentru diferite posturi.

 

La fel atunci cand voi veni in primarie, vreau ca candidatii care sunt inscrisi acum in cursa sa participe la anumite functii. Eu pe toti i-as alege pentru ca vorbesc in campanie foarte frumos."

 

Domnule Costiuc, in acest caz, ce functie ati accepta?

 

VASILE COSTIUC, candidat Partidul Democratia Acasa: "Oricare in care pot sa realizez ceea ce am propus in programul mei electoral. Atunci cand voi ajunge la conducere voi face prin lege ca acei care detin functii inalte in stat, o zi sa mearga la cules, la prasit pe camp, sa munceasca alaturi de oameni."

Alte ştiri despre: