22:43, 12 Aprilie 2018
, PRO TV

Vadim Pistrinciuc: Silviei Radu i se construieste o imagine meticuloasa de salvator, dar asta sunt interesele de businnes ale democratilor. Ea spune ca nu are nicio relatie cu PD-ul. Apare la toate posturile de TV a lui Plahotniuc"


Silviei Radu i se construieste o imagine meticuloasa de salvator, dar asta sunt interesele de businnes ale democratilor. Ea spune ca nu are nicio relatie cu PD-ul. Apare la toate posturile de TV a lui Plahotniuc, asta a declarat deputatul PLDM, Vadim Pistrinciuc in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

 

Vadim PISTRINCIUCM DEPUTAT PLDM: "Ei i se construieste o imagine meticuloasa de salvator, dar asta sunt interesele de businnes ale democratilor. Ea spune ca nu are nicio relatie cu PD-ul. Daca va uitati, Radu apare la toate posturile de TV a lui Plahotniuc. De dimineata pana seara cate 20, 30 de stiri despre Radu. Este ilegal. Ea va fi candidat, urmeaza sa anunte.

 

Fiind candidat care colectezi semnaturile si sa umbli cu toata presa din urma si sa arati chestia asta este si o incalcare de lege, sa fii promovat de tot trustul TV al PD-ului. 

Vadim PISTRINCIUCM DEPUTAT PLDM: "Este o teorie in genere ca pentru PD si candidatul stangii poate fi unul comun, da?"

 

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Haideti sa vorbim despre Silvia Radu.

 

Lorena Bogza: "Nu va luat prin surprindere demisia lui Chirtoaca?"

 

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Ne-a luat prin surprindere si asta la sigur a fost coordonat cu cei care o promoveaza astazi pe Silvia Radu. Probabil, la mijloc acolo este o intelegere, ca Dorin Chirtoaca este plasat la domiciu, cum ar fi suspendat, in schimb noi vedem ca el a demisionat si este promovata Silvia Radu. Nimic nu este intamplator in politica, mai ales cand miza este prea mare inainte de parlamentare."

 

Alte ştiri despre: