21:22, 12 Aprilie 2018
, PRO TV

Vadim Pistrinciuc, despre primarul interimar: "Pe mine ma deranjeaza modalitatea prin care Radu a ajuns sa fie primar interimar. Radu nu a intrat pe usa din fata in politica". Batrancea: "In spatele ei sta o guvernare"


Silvia Radu nu a intrat prin usa din fata in politica, a fost numita in functia de primar interimar prin dispozitia unui viceprimar corupt, asta au declarat deputatul PSRM, Vlad Batrancea si deputatul PLDM, Vadim Pistrinciuc, in cadrul emisiunii InPROfunzime.Vadim PISTRINCIUC, DEPUTAT PLDM: "La noi se mai umbla pe la sondaje. Pe mine ma deranjeaza modalitatea prin care Radu a ajuns sa fie primar interimar. Radu nu a intrat pe usa din fata in politica."

 

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Oamenii au capacitatea de a analiza. Radu nu are sanse atat de mare cum o prezinta altii. In spatele ei sta o guvernare. Un om este adus prin usa din spate a Primarieii. Prin dispozitia unui viceprimar corupt Radu devine primar. Justitia noastra cum a obtinut sute de dosare impotriva lui Chirtoaca, ei pot sa o apare pe Radu. Problema este ca scheme sunt carestice institutii Primariei Chisinau. 

 

Vadim PISTRINCIUC, DEPUTAT PLDM: "Eu am privit ca ea evita sa raspunda. Functionari ai primariei si oameni cunoscuti incep sa colecteze semnaturi pentru Radu. Daca va uitati cum apare Radu in presa la posturile de TV a lui Plahotniuc. Este ilegal. Ea va fi candidat, urmeaza sa anunte."

 

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Oamenii trebuie sa aleaga, dar inca nu sunt dezbateri. Noi nu discutam lucruri sistemice. Noi asistam la diferite discutii, cine va merge deschis din parte PD-ului, trebuie sa vorbim si la substanta." 

Alte ştiri despre: