23:23, 7 Iunie 2018
, PRO TV

Va candida sau nu la parlamentare? Cum raspunde primarul ales, Andrei Nastase: "Ca voi fi primar, ca voi fi altceva, n-am sa uit despre miliardul furat, niciodata. Nimic nu-mi recomanda sa nu particip"


Daca va candida sau nu la alegerile parlamentare din toamna, Andrei Nastase spune ca va ajuta fortele pro-europene sa cucereasca Parlamentul, astfel incat sa faca schimbarea in bine. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Colaborarea PAS si PLDM catre toamna?


Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Acordul este formalizat doar cu PAS, cu PLDM am avut o colaborare foarte buna in cadrul prezidentialelor si tot felul de ineptii care apar in spatiul public ca se uita de miliardul furat, dimpotriva, vreu sa asigur toti locuitorii Chisinaului ca voi face demersuri necesare si anume in vederea investigarii furtului miliardului de pe orice pozitie o voi avea, ca voi fi primar, ca voi fi altceva n-am sa uit despre miliardul furat niciodata si il asigur pe cel care face declaratii in spatiul public sa se astampere odata."

 

Veti participa la alegerile parlamentare?

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Eu nu arunc cuvinte-n vant, eu nu fac declaratii de dragul declaratiilor, nu mi le schimb de la o campanie la alta."

 

Ramaneti pe pozitia de primar, dar veti candida?

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Voi ajuta fortele pro-europene, antioligarhice, voi ajuta societatea desteptata sa cucerim si Parlamentul, astfel incat sa facem schimbarea in bine."

 

 Veti candida?

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Nimic nu-mi recomanda sa nu particip. Nu voi merge la Parlament, voi ramane la Primarie pentru a-mi duce la bun sfarsit acest mandat si pentru a convinge oamenii ca sunt bun si pentru al doilea mandat, pentru a schimba fata Chisinaului si de ce nu si a intregii tari."

Alte ştiri despre: