10:16, 12 Octombrie 2017
, PRO TV

Maia Sandu, la iesirea de la Procuratura: "Procurorul mi-a adus la cunostinta pedeapsa in cazul unui denunt fals. Face spectacol, nu vom renunta". PCCOCS: "Nu a dorit sa ofere detalii despre fapta denuntata"


Maia Sandu va fi audiata in calitate de martor in cazul denuntului depus impotriva lui Plahotniuc. Astazi ea a fost citata la procuratura si a fost avertizata ca risca sa fie cercetata penal daca se va dovedi ca reclamatia depusa este falsa. Oamenii legii spun ca aceasta este o masura obligatorie in toate cazurile.


 

Maia SANDU, LIDER PARTIDUL “ACTIUNE SI SOLIDARITATE”: “Noi interpretam acest lucuru ca o intentie de intimidare daca ne amintim de situati denuntului lui Igor Dodon unde am primit un raspuns fara niciun element de spectatcol si acuma ca e vorba de Plahotniuc, procurorul a tinut sa imi faca acest spectatol probabil pentru a renunta la acest denunt.”

 

Intr-un comunicat de presa, procurorii afirma ca Maia Sandu nu a vrut sa ofere detalii despre fapta denuntata si ca a insistat sa fie audiata maine. Liderul PAS a depus denuntul pe numele lui Vlad Plahotniuc la sfarsitul lunii septembrie, acuzandu-l pe acesta de uzurparea puterii in stat.

 

Pana acum democratul nu a comentat. Andrian Candu, finul sau de cununie, a spus ca este lipsa de imaginatie.

Alte ştiri despre: