10:38, 21 August 2018
, PRO TV

Am putea avea corturi in PMAN de Ziua Independentei. Organizatorii protestelor de duminica au de gand sa le instaleze si sa-si petreaca noaptea acolo - VIDEO


Am putea avea corturi in Piata Marii Adunari Nationale de Ziua Independentei. Organizatorii protestelor de duminica au de gand sa le instaleze si sa-si petreaca noaptea acolo, iar a doua zi sa-i intalneasca pe oficialii care vor veni la sarbatoare.


 

Reprezentantii PAS, PPDA si PLDM, uniti in Miscarea de Rezistenta Nationala spun ca protestul de duminica va continua toata noaptea pana a doua zi dimineata. Organizatorii au de gand sa instaleze corturi in Piata Marii Adunari Nationale. 

 

“Sa-i intampinam pe oficiali.“

 

 Igor GROSU, VICEPRESEDINTE PAS: “Primaria nu a facut o claritate in ceea ce priveste autorizarea evenimentului, se incearca tergiversarea acestor aspecte tehnice, desi noi am anuntat inca din 1 iulie despre protest.”

 

 Purtatorul de cuvant al primariei ne-a comunicat ca astazi dupa-amiaza se va decide daca va fi eliberata autorizatia pentru aceasta manifestatie,  intrucat sunt mai multe solicitari privind organizarea unor evenimente pe 26 august in PMAN. 

Alte ştiri despre: