14:56, 25 Mai 2018
, PRO TV

Suparat ca Nastase nu a participat la dezbaterile din PMAN, Ceban a mers la conferinta contracandidatului sau. Luat la rost de oameni, socialistul s-a asezat pe scaun si a stat pana la capat: "Am venit sa-l ascult pe Andrei", "Provoci lumea"


Nemultumit ca Andrei Nastase nu a participat la dezbaterile sale de la Arcul de Triumf, Ion Ceban a mers astazi la conferinta de presa pe care a organizat-o contracandidatul sau. Luat la rost de sustinatorii lui Nastase, totusi, socialistul s-a asezat pe scaun si a stat pana la sfarsitul evenimentului.


 

Dupa ce timp de patru zile a organizat dezbateri in fata Arcului de Triumf si l-a asteptat pe Andrei Nastase sa vina, astazi socialistul a mers la conferinta de presa organizata de  Andrei Nastase.

 


SUSTINATOR: "De ce ai venit aici, provoci lumea".

 

Ion CEBAN: "Ia te rog mana de pe mine".

 

SUSTINATOR: "Cat te-a costat pe tine camasa cea rosie in care erai imbracat cand l-ai vandut pe Voronin? Te-ai vandut, ai trecut de la Voronin la Dodon si Plahotniuc. Te-ai vandut, esti un tradator."

 

Ion CEBAN, CANIDAT PSRM: "Eu am venit sa ascult aici ce a spus Andrei. Am venit sa ascult ce se spune mai departe. Eu sunt socat de cum imi spala oasele. Eu nu am venit cu bodyguarzi asa cum merge dl Nastase, nu am venit cu Mercedes-ul, asa cum a venit domnul Nastase."

 

Andrei NASTASE, CANDITAT PPDA: "Nu am primit nicio invitatie la dezbaterea lui. Chiar daca as fi primit nu as fi dat curs. Eu sunt un om al legii si fac totul conform legii. Nu am primit nicio invitatie. Manifestare de disperare. E greu sa califici aceasta actiune. Eu nu ma bag la intalnirile lui. M-am intalnit cu oamenii, am discutat despre programul meu."

 

 

Candidatul PPDA, Andrei Nastase si socialistul Ion Ceban se vor duela pentru fotoliul de primar al capitalei pe 3 iunie in turul doi de scrutin.

Alte ştiri despre: