09:24, 7 Septembrie 2017
, PRO TV

Partidul Liberal ramane cu 10 deputati in Parlament. Unul dintre cei mai bogati deputati paraseste fractiunea PL. Anuntul facut de Iurie Dirda pe facebook - VIDEO


Partidul Liberal ramane cu 10 deputati in Parlament. Unul dintre cei mai bogati membri de partid, omul de afaceri Iurie Darda a anuntat astazi ca paraseste formatiunea. Mihai Ghimpu nu a comentat anuntul, iar colegii de partid ai acestuia habar nu stiu care ar fi motivele plecarii.


 

Iurie Darda a scris pe o retea de socializare ca a fost supus in ultima perioada unei campanii de denigrare, in care ar fi implicate inclusiv persoane din anturajul sau. Astfel, el nu vrea ca acest lucru sa afecteze imaginea partidului. Parlamentarul sustine ca va ramane in continuare deputat neafiliat. Iurie Darda a avut astazi telefonul deconectat. Colegii sai de partid nu stiu ce l-ar fi facut pe acesta sa plece.

 

Mihail ROIBU, CONSILIER MUNICIPAL PL: ”Am vazut pe noutati. A plecat, dar cum a declarat el singur, ramane independent.”

 

Neofit JOSAN, CONSILIER MUNICIPAL PL: ”Prima data de la voi aud ca dl Darda a plecat din partid. Orice persoana care pleaca este pierdere, dar fara lacrimi.”

 

Anterior alti 2 deputati au anuntat ca parasesc fractiunea PL. Iurie Darda este milionar si are 2 companii de constructii. Una dintre acestea i-a adus anul trecut dividende de 11 milioane de lei, iar cealalta – aproape 400 de mii.

 

Deputatul conduce un Range Rover Autobiografi din 2013, cumparat in leasing. Dupa retinerea lui Dorin Chirtoaca, CNA a solicitat de la primarie documente despre una dintre firmele lui Darda.

 

Alte ştiri despre: