15:12, 3 Septembrie 2018
, PRO TV

Un student olimpic rus l-a sfidat pe Vladimir Putin. Gestul facut in prezenta liderului rus - FOTO


Vladimir Putin a fost provocat de un student olimpic rus care a venit imbracat cu un tricou cu mesajul ”Navalnii2018” (slogan al opozantului lui Putin - Aleksei Navalnii) la o intalnire cu liderul rus, la Soci.
Un student olimpic rus nu s-a temut să-l sfideze pe Vladimir Putin în timpul unei vizite a liderului rus la Soci unde s-a întâlnit pe 1 septembrie cu elevi şi studenţi în cadrul Centrului Educaţional Sirius.

 

Într-o fotografie de grup cu studenţi care au participat la olimpiade internaţionale, un tânăr apare cu un hanorac descheiat sub care se poate citi pe tricou mesajul Navalnîi2018 - slogan folosit de unul dintre opozanţii lui Putin.

 


Fotografia a trecut şi de scrutinul atent al PR-ului de la Kremlin şi a ajuns pe pagina oficială a preşedinţiei ruse spre uimirea corespondenţilor internaţionali aflaţi în Moscova.

 

Aleksei Navalnîi a căpătat popularitate mai ales în pres internaţională, criticând corupţia şi regimul lui Vladimir Putin. În Rusia este popular printre tineri, mai ales elevi şi studenţi. A ajuns de notorietate şi faptul că Putin a refuzat să-i pronunţe numele în public.


”Navalnîi a ajuns în sfârşit la Kremlin... pe site” a comentat pe Twitter jurnalistul Kevin Rothrock.

 

”Un student l-a trolat pe Putin purtând un tricou cu Navalnîi” a scris un alt jurnalist Lucian Kim.

Alte ştiri despre: