20:48, 9 Octombrie 2018
, PRO TV

Un deputat liberal cere Procuraturii Generale sa verifice daca e adevarata informatia potrivit careia fiul lui Iurie Leanca ar fi invatat in Marea Britanie pe banii lui Ilan Sor - VIDEO


Un deputat liberal cere Procuraturii Generale sa verifice daca e adevarata informatia potrivit careia fiul lui Iurie Leanca ar fi invatat in Marea Britanie pe banii lui Ilan Sor. Lilian Carp face referire la o investigatie a postului de televiziune “Jurnal TV”.


 

Lilian CARP, DEPUTAT PL: Este clar ca are loc un transfer pentru achitarea studiilor lui Iurie Leanca si intuiesc ca unele din aceste intreprinderi care sunt si in raportul Kroll denota faptul ca Leanca a primit si alte plati din partea lui Ilan Sor care este implicat si in furtul miliardului. Nu este exclus faptul ca este trafic de influenta din partea fostului prim-ministru Iurie Leanca in favoarea lui Ilan Sor.”

 

 In articolul publicat de Jurnal TV se mentioneaza ca plata pentru studii, de aproximativ 40 de mii de euro pentru mezinul familiei Leanca a fost facuta de una dintre firmele lui Ilan Sor, implicata si in furtul miliardului.

 

Contactat de noi, Iurie Leanca nu a raspuns la apeluri, insa solicitat de de Jurnal TV, acesta a acuzat postul ca ar fi unul de partid. Ilan Sor la fel a refuzat sa comenteze.

Alte ştiri despre: