21:51, 12 Octombrie 2017
, PRO TV

Traian Basescu: "Tineti cont de generatia tanara care 80 la suta este unionista"


Traian Basescu, presedintele de onoare PUN, a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca in tara noastra 80 la suta din tineri sunt unionisti.Traian Basescu, PRESEDINTE DE ONOARE "PUN": "Unionistii vor reintregirea tarii lor, cei care vor refacera poporului roman, in afara legii sunt cei care o tin inchinata in fata Moscovei. Ce bine le-a adus comunismul? Daca pentru unii este sa mearga in uniunea vamala sau pentru altii unirea cu romania prin modelul Germaniei.

 

"Tineti cont ca generatia tanara, 80 la suta este unionista, va veni ziua votului si vor vota prin strainatate daca nu sunt in tara. Trebuie facut un raport de explicare ce inseamna Unirea cu Romania. Inainte aveam acelasi produs intern brut si RM era putin inainte, dar astazi produsul intern brut pe cap de locuitor in Romania este de 7 ori mai mare si asta pentru ca Romania a facut pasul spre UE.

 

 Romania a putut sa se dezvolte nu numai datorita investitiilor straine, dar si datorita banilor din UE. Vor mai fi 2 exercitii bugetare in 2020-2027 si 2027-2034 si dupa va fi nivelul de dezvoltare destul de ridicat. Cel mai idealist ar fi sa aiba loc in 2018 alegerile si in 2019. Parlamentul sa voteze reunificarea tarii. Deci, reunificarea poate functiona si cu bani europeni. Si noua ne-ar fi mult mai usor sa facem reunificarea decat Germaniei."

Alte ştiri despre: