14:18, 6 Februarie 2016
, PRO TV

Strelet: "Va veti convinge prin actiunile pe care le vom avea in viitor ca in PLDM suntem suficient de multi pentru a raspunde la toate actiunile ilegale ale actualei guvernari"


Va veti convinge prin actiunile pe care le vom avea in viitor ca sa suntem multi. Suficient de multi pentru a da de fiecare daca un raspuns hotarat la toate actiunile ilegale ale actualei guvernari. Asta a declarat Valeriu Strelet dupa intrunirea alesilor locali ai PLDM.


 


Valeriu STRELET, VICEPRESEDINTELE PLDM: "Ne-am intalnit ca sa vedem cum califica ei calitatea si investirea acestui guvern. Cum vad ei viitorul Partidului Liberal Democrat. 

Dupa discutii, am hotarat ca PLDM nu se poate asocia cu actuala majoritate avand in vedere modul cum a fost creata aceasta majoritate si ca este o majoritate nereprezentativa, ilegitima, antipopulara. 

Am adoptat o declaratie politica a intrunirii primarilor si consilierilor locali PLDM prin care s-a confirmat solidaritatea si unitatea randurilor partidului. 

Alesii locali au fost si o sa ramana din pacate tinta atacurilor diferitor tentative de a-i corupe, de a-i determina sa scrie cereri de iesire din PLDM or cu toate aceste eforturi si stradanii pe care le depun prietenii nostri in ghilimele, alesii locali sunt in randurile noastre.

Din cei 289, 263 raman membri PLDM si isi constientizeaza rolul sau in insanatosirea situatiei, in promovarea unei altfel de politica in RM si sunt aliniati in scopul de a renaste, a regandi partidul. 

Va veti convinge prin actiunile pe care le vom avea in viitor ca sa suntem multi. Suficient de multi pentru a da de fiecare daca o riposta hotarata la toate actiunile ilegale ale actualei guvernari care s-a creat intr-o maniera absolut inacceptabila, care nu reprezinta vointa poporului si care are grave carente de legitimitate."

Alte ştiri despre: