17:04, 20 Iunie 2018
, PRO TV

Socialistul Ion Ceban sustine ca PSRM nu a cerut invalidarea alegerilor, ci doar sa fie recunoscute incalcarile pe care le-ar fi facut contracandidatul sau, Andrei Nastase - VIDEO


Socialistul Ion Ceban sustine ca PSRM nu a cerut invalidarea alegerilor, ci doar sa fie recunoscute incalcarile pe care le-ar fi facut contracandidatul sau, Andrei Nastase. Ceban sustine ca va contesta decizia Judecatoriei Centru la Curtea de Apel dupa ce va primi motivarea deciziei.


 

Ion CEBAN, CONSILIER MUNICIPAL: Nu a existat nicio solicitare, nici din partea avocatilor nostri ca sa fie invalidate alegerile sau sa fie invalidat mandatul. Noi asteptam motivarea. Odata ce avem motivarea vom depune actele la Curtea de Apel pentru a anula in totalitate aceasta hotarare.”

 

 Ceban sustine ca invalidarea alegerilor il avantajeaza pe Andrei Nastase, intrucat acesta este privit ca o victima. 

 

Ion CEBAN, CONSILIER MUNICIPAL: “Justitia in Republica Moldova nu este independenta. De cine este dependeta? De PD, de Vlad Plahotniuc.”

 

Vitalie GAMURARI, PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PD:In contextul in care actul de justitie adat un raspuns la contestarea depusa de PSRM din care face parte si Ceban  atunci cum poti sa faci referinta ca justitia este controlata de PD, este un nonsens.”

 

 Ion CEBAN, CONSILIER MUNICIPAL:Unde sa apelam.”

 

 Andrei NASTASE, PRIMAR ALES:Mie mi-i greata cand aud numele Ceban, cand aud numele Dodon sau Plahotniuc. Acesti indivizi pur si simplu isi bat joc de noi, ei ne au de prosti.”

Alte ştiri despre: