16:33, 25 Mai 2018
, PRO TV

Socialistul Ion Ceban manipuleaza opinia publica in legatura cu emisiunea In Profunzime din data de 24 mai - VIDEO


Socialistul Ion Ceban manipuleaza opinia publica in legatura cu emisiunea In Profunzime din data de 24 mai. Ceban a publicat pe Facebook fragmente din discutia cu realizatoarea Lorena Bogza, inducand ideea ca PRO TV ar fi refuzat sa organizeze dezbateri intre el si Andrei Nastase intr-o alta zi, din cauza ca Nastase nu putea participa la ele.


 

Celor doi candidati li s-a propus sa vina la o emisiune care urma sa fie inregistrata joi dimineata, intrucat Nastase anuntase ca va pleca intr-o deplasare.

 

Candidatul socialist a respins ideea, motivand ca are agenda incarcata si a propus ulterior ca emisiunea sa aiba loc intr-o alta zi.

 

Acest lucru insa nu a fost posibil din cauza programului PRO TV, iar Lorena Bogza l-a anuntat despre asta pe Ion Ceban.

 

Astazi socialistul a publicat pe Facebook fragmente din discutia cu realizatoarea Lorena Bogza, inducand ideea ca PRO TV ar fi refuzat sa organizeze dezbateri intre el si Andrei Nastase intr-o alta zi, din cauza ca Nastase nu putea participa la ele.

 

Cei doi candidati la functia de primar al capitalei sunt asteptati marti, 29 mai, si joi, 31 mai, la ora 21, la dezbateri electorale.

 

PRO TV a oferit intotdeauna tuturor politicienilor o platforma pentru a-si face publice ideile si programele si o va face in continuare.

 

Postul nostru de televiziune este singurul care, potrivit monitorizarilor, reflecta campania electorala echilibrat si ofera timp egal tuturor actorilor politici. 

Alte ştiri despre: