13:51, 20 Noiembrie 2018
, PRO TV

Socialistii spun ca nu l-au criticat pe Plahotniuc la mitingul de duminica pentru ca are ratingul mic. Explicatia lui Bogdan Tirdea - VIDEO


Socialistii spun nu l-au criticat pe Plahotniuc la mitingul de duminica pentru ca are ratingul mic: "Plahotniuc nu este locomotiva PD". Declaratiile au fost facute de deputatul PSRM, Bogdan Tirdea, intr-o conferinta de presa.


 

Bogdan TIRDEA, DEPUTAT PSRM: "Se bate intotdeuna in locomotivele electorale. Noi fiind in opozitie vom bate in Filip, Candu si Lupu pentru ca ei sunt locomotivele PD. In Plahotniuc nu are rost, ca el are un antirating. Plohotniuc nu este locomotiva PD. Sa bati in el nu are niciun sens, are un antirating de - 80-90%. Pur tehnologic, cand tu iesi bati in Nastase, Sandu, Candu, Filip ca ei au rating."

 

Zinaida GRECEANII, LIDER PSRM: "Am pomenit PD, nu acesta este contextul sa pomenim un nume, eu niciodata nu am numit niciun nume. Nu vreau sa le fac promovare, publicitate. Ei de noua ani au fost la guvernare."


Duminica, 18 noiembrie, Partidul Socialistilor a ocupat centrul capitalei ca sa-si anunte programul electoral si sa faca promisiuni. Potrivit Inspectoratului General de Politie, la evenimentul organizat de socialisti au participat 12 mii de oameni.

Alte ştiri despre: