13:34, 13 Noiembrie 2017
, PRO TV

Socialistii cred ca Chirtoaca nu va fi condamnat: "Este straniu ca o persoana care a prejudiciat bugetul statului cu zeci de milioane sa fie eliberata"


In cadrul unei conferinte de presa, consilierii PSRM l-au acuzat pe Dorin Chirtoaca si echipa lui ca au furat la fiecare proiect. Mai mult, socialistii cred ca primarul suspendat nu va fi condamnat. Chirtoaca nu a reactionat deocamdata.


 

Alexandru ODINTOV, CONSILIER PSRM: "Un milion de euro si unde sunt doasarele pe acest caz. Procurorii si organele de drept au primit apartamente. Este un circ intre PD si PL. Sunt cateva variante, Chirotaca revine ca primar general sau Radu isi exercita functia pana in 2019. Ma refer la Maia Sandu si Andrei Nastase: nu erati voi cei care va doreati alegeri? va indemn sa nu boicotati acet referendum si indemn cetatenii sa iasa pe 19 noiembrie la vot. 

Ca la alegerile viitoare sa propunem pe cineva mai bun, noi trebuie sa iesim la referendum si sa spunem da pentru demiterea lui Chirtoaca. Domnul Gamretchi isi construieste casa ilegal. Cat oare o sa rabdam aceasta batjocura cu colegii lui Chirtoaca.

Si aceasta construire a Valea Morilor au fost alocati 15 milioane si s-au cheltuit 12, atunci 3 milioane unde s-au dus? Ei nu au precizat cat a cheltuit. Ei fura la fiecare proiect. Pana acum nimeni nu a prezentat un proiect, asta dupa ce el a spus ca va fi sincer, dar el si echipa lui fura si cetatenii achita impozite.  Ce a facut el sau ce a realizat el? Haideti sa incetam cu discutiile despre realizarile Chirtoaca.

Maia Sandu si Nastase, trebuie sa iesim la referendum, ca sa incetam toata batjocura asta."

 

 Victor POLEACOV, CONSILIER PSRM: "Este vorba despre actiunea vadita si am inaintat o cerere prealabila poate ca din oficiu au fost anulate, dar ne vom adresa si mai departe. Dispozitiile anuntate anterior sunt ilegale. Este important sa intelegem ca CC s-a expus si asa cum spune norma. art 17. doar primarul general numeste prin dispozitie. Noi avem doi primari interimari. 

Este o decizie foarte stranie ca o persoana care a prejudiciat bugetul statului cu zeci de milioane de dolari sa fie eliberat sub control judiciar. Si el poate va urma pasii fratelui sau si va fugi din tara. Acum in loc de o persoana controlata de PD, sunt doua. Chirtoaca inca nu poate sa revina in functie. Poate va fi emisa o sentinta de condamnare  sau o sentinta de eliberare si Chirtoaca bine merci vine in fotoliu ca primar general si bugetul va fi prejudiciat de milioane de lei. Am obosit de jocul acesta al PD-ului." 

Alte ştiri despre: