17:30, 19 August 2018
, PRO TV

Slusari, despre protestul de la Ialoveni, unde mai multi oameni au scandat impotriva opozitiei: "Drogati si agresivi. Au fost impusi sa arunce cu sticlele de plastic in noi. Generatorul urii si violentei se afla la sediul lui Plahotniuc" - GALERIE FOTO


Vicepresedintele formatiunii PPDA spune ca oamenii care au scandat astazi la Ialoveni impotriva opozitie ar fi fost adusi de liderul PD, Vlad Plahotniuc, pentru ca acestia aveau un comportament neadecvat, iar cativa tineri ar fi fost drogati.


 

Mesajul postat de vicepresedintele formatiunii PPDA:


Pe de altă parte Plahotniuc a fost reprezentat de câţiva tineri drogaţi şi foarte agresivi. Bănuesc că o parte din ei sunt minori. În premieră mercenarii rătăciţi au fost impuşi să arunce cu sticlele de plastic în noi şi au încercat în cel mai violent mod să rupă firele de la boxa noastră.

 
Stimaţi cetăţeni şi reprezentanţi ai partenerilor externi ! Ceea ce s-a întâmplat azi la Ialoveni denotă cu lux de amănunte cine este cointeresat în organizarea confruntărilor şi altercaţiilor.

 
Să fie clar tuturor că generatorul urii şi violenţei se află la sediul lui Plahotniuc, care apasă diferite butoane ale carnei de tun - Şor, Partidul Democrat, mercenarii din Transnistria ect.

 
Noi am protestat mai mult de trei ani civilizat şi paşnic. Nici un gram de gunoi n-am lăsat în urma noastră. Am fost de multe ori provocaţi la conflicte. Unii din noi au primit spray în ochi. Dar am rămas Oameni cu Demnitate şi nu avem de gând să ne schimbăm. Altfel ne transformăm în plahotniuci.

 
Forţa noastră - determinare fermă de a elibera aceasta ţara de mafia de sorginte foarte toxică. Facem acest lucru în primul rând pentru copii şi nepoţii noştrii, care acum sunt condamnaţi să achite pe viitor zeci de miliarde furate de la părînţii şi buneii lor sau să plece pentru totdeaună din ţara.

 
Noi nu avem dreptul să fim intimidaţi ! Pe 26 august avem nevoie de numărul cât mai MARE a CETĂȚENILOR în Piaţa Marii Adunări Naţionale ! Dictatura niciodată nu se opreşte ! Ea poate fi doar OPRITĂ !"

 

 

 

 

 

Alte ştiri despre: