13:39, 9 Octombrie 2017
, PRO TV

Simplex - una dintre cele mai mari companii specializate in comercializarea produselor termo, hidro si obiectelor sanitare a sarbatorit parterneriatul cu Baxi - VIDEO


Una dintre cele mai mari companii specializate in comercializarea produselor termo, hidro si obiectelor sanitare, SIMPLEX, a sarbatorit parterneriatul cu cel mai mare producator de centrale termo din europa, BAXI.


 

Marian GUZIC, şef echipă vînzări SIMPLEX: „Suntem nespuşi de bucuroşi să anunţăm astăzi parteneriatul dintre compania SIMPLEX şi grupul Baxi. Baxi este o companie Italiană cu o istorie de peste 150 de ani. Care este unul dintre liderii de pe piaţa europeană a sistemelor de încălzire. La ziua de astăzi Baxi produce circa 500 de mii de centrale annual. Are circa 6000 de angajaţi, şi are o cifră de afaceri de circa 1.7 miliarde de euro. Suntem siguri că Simplex şi Baxi vor aduce căldura în casele fiecăruia, deoarece totul este Pur şi Simplex”.

 

Odată cu parteneriatul a fost prezentată şi o colecţie de centrale BAXI. 

 

Vasile BÎSCAL, director tehnic SIMPLEX: „Scopul companiei Baxi, este să producă centrale care acoperă orice necesitate. Începând cu cele mai mici apartamente, case de locuit, terminând cu şcoli, spaţii industriale mai mari”. 

 

„Baxi fiind un lider permanet în inovaţii. Au dezvoltat această centrală, care poate fi remarcată prin trei argumente de baxă. Pe prim plan fiind economia, care poate face o economie până la 30%”

 

„Durabilitatea, a fost implimentată printr-un schimbător din inox. Şi simplitatea în utilizare. Poate să o utilizeze oricare, orice utilizator, de oricare vîrstă”. 

 

Piaţa de la noi este una favorabilă pentru cei la Baxi, astfel compania este multumita de acest parteniriat. 

 

Alessio SCAPIN, export manager BAXI: “Mulţumită profesionalismului companiei SIMPLEX, vom putea, nu doar să aducem mai multe produse Italiene, dar vom putea aduce şi un partenriat durabil dar şi un service de calitate în magazinele Simplex”.

 

Parteneriatul dintre Baxi şi Simplex, a fost sărbătorit alături de 600 de invitaţi, instalatori veniţi din toată ţara. Evenimentul culminînd cu o tombolă, premiul mare fiind trei termo-centrale Baxi.

 

*Acest articol este un produs comercial

Alte ştiri despre: