11:31, 10 Aprilie 2018
, PRO TV

Desi a zis ca de Pasti nu se va gandi daca candideaza la sefia capitalei, Silvia Radu a anuntat ca aduna semnaturi: "Credeti ca eu in ajun de Pasti ma apuc sa fac decizii electorale, cand trebuie sa vopsim ouale in rosu" - VIDEO


Desi a zis ca de Pasti nu se va gandi daca candideaza sau nu la sefia capitalei, Silvia Radu a anuntat astazi ca de maine va aduna semnaturi. "Credeti ca eu in ajun de Pasti ma apuc sa fac decizii electorale, cand trebuie sa coacem cozonaci si sa vopsim ouale in rosu." Asta a spus Silvia Radu, in cadrul emisiunii InPROfunzime, cand a fost intrebata daca va candida la functia de primar general al capitalei.


 

Cand veti anunta daca veti candida sau nu?


Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Cand va veni veti afla, pentru ca va fi publica aceasta zi. Una este sa anunti si alta este sa ai zece mii de semanturi, ca sa poti sa fii candidat. Cand voi merge sa iau acele liste, toti vor afla, pentru ca va fi public. Astazi este ajun de Pasti si dumneavoastra credeti ca eu in ajun de Pasti ma apuc sa fac decizii electorale, cand trebuie sa coacem cozonaci si sa vopsim ouale in rosu? Eu cred ca pur si simplu acum municipiul Chisinau necesita sa fie supravegheat in ceea ce tine curatenia din oras. Eu ma ocup toata ziua de aceste lucruri, toata ziua sunt in teren, sunt ocupata de lucruri care nici macar nu-mi permit sa ma gandesc ce voi face maine."

 

Astazi, Silvia Radu a scris pe pagina sa de facebook ca vrea sa candideze la functia de primar general al capitalei si ca de maine va incepe sa adune semnaturi. 

Alte ştiri despre: