21:56, 5 Aprilie 2018
, PRO TV

Silvia Radu, intrebata daca va participa la alegerile locale: "Voi fi o persoana independenta. Familia nu este incantata deloc de aceasta idee"


"Daca ma voi decide sa merg la aceste alegeri, eu voi fi o persoana independenta. Familia nu este incantata deloc de aceasta idee". Asta a declarat Silvia Radu, fiind intrebata la emisiunea InPROfunzime daca va candida la sefia capitalei.


 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Este o decizie pe care inca nu am luat-o. Eu daca ma voi decide sa merg la aceste alegeri, eu voi fi o persoana independenta. Eu sunt convinsa ca la primaria muncipiului trebuie sa fie o persoana competenta, care sa fie inafara politicii. Legislatia din RM exclude si discrimineaza independentii, prin faptul ca trebuie sa colecteze semnaturi.

 

Acest lucru ma pune pe ganduri, dar eu v-am zis ca sunt un primar care nu sta in birou, dar circula prin oras pentru a vedea ce se intampla. Oamenii ma sustin. Familia nu este incantata deloc de aceasta idee, ei isi dau seama ca este mult prea mult efort si practic nu va exista un membru al familiei in familie.

 

Sotul meu nu a dorit nici sa auda despre faptul ca as putea fi primar interimar, dar pana la urma a zis ca ma sustine, daca eu cred ca o sa pot. Eu singura, fara sustinerea familiei nu voi merge. Pentru o persoane cu partid este mult mai simplu. Am prieteni care sunt gata sa ma ajute si chiar ma incurajeaza."

 

Daca nu veti participa la alegeri, pe cine sustineti?

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Inca nu s-a terminat lista finala a candidatilor, este important pentru Chisinau ca sa fie o persoana integra, cu capacitati manageriale. Intr-un an nu reusesti sa faci prea multe, pentru ca un an este o perioada mult prea scurta."

Alte ştiri despre: