17:45, 18 Ianuarie 2016
, PRO TV

Sedinta CNP al PLDM a fost trisata si s-a desfasurat cu incalcari, acuza deputatii PLDM care sunt gata sa voteze Guvernul. Strelet: totul s-a facut legal - VIDEO


Sedinta Consiliului National Politic a fost trisata si s-a desfasurat cu incalcari, acuza deputatii PLDM care sunt gata sa voteze Guvernul. Acestia au declarat ca sambata, cand liberal-democratii au decis sa mearga in opozitie, au fost dati afara si acceptati mai multi membri in consiliu pentru ca sa existe cvorum. Valeriu Strelet nu a vrut sa ne spuna cati au venit si cati au plecat, dar a mentionat ca totul s-a facut legal.


 

Ion BALAN, VICEPRESEDINTE PLDM: Cu adevarat CPN s-a desfasurat cu mai multe incalcari ale statului, au eliberati mai multi membri, au fost aprobati alti membri noi, s-a manipulat in asa fel incat din 233 din membri doar 73 au luat decizia de a merge in opozitie. Mai multi membri pledeaza pentru investirea unui Guvern.

 

Valeriu STRELEȚ, VICEPREŞEDINTE PLDM: Existau de mult membri care au pierdut legatura cu partidul, de aceea au fost exclusi, iar altii primiti. Totul a fost statutar.


Tot astazi 4 fosti deputati PLDM, membri ai consiliului politic, au anuntat ca sustin pozitia celor 7 care vor sa voteze noul Guvern. Sambata, consiliul national politic al PLDM a decis ca partidul sa nu-l voteze pe Pavel Filip si sa treaca in opozitie. Valeriu Strelet a mai spus ca PLDM nu a fost invitat la consultari cu premierul desemnat.

Alte ştiri despre: