22:20, 20 Iunie 2018
, PRO TV

Scenariile posibile pe care le vede Nastase, Botnaru si Munteanu, dupa hotararea judecatoreasca: "Va avea de pierdut PD-ul. Nu se poate proceda in acest hal". "UE s-ar putea plictisi". "Costul erorii este destul de mare"


Decizia instantei de a declara nule alegerile locale de la Chisinau este o eroare pe care au comis-o cei de la guvernare, iar judecatoarea care a declarat, nu a facut-o pe cont proriu. Declaratiile au fost facute de directorul IDIS Viitorul, Igor Munteanu, primarul ales, Andrei Nastase si directorul Radio Europa Libera, Andrei Nastase, in cadrul emisiunii InPROfunzime.


 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "Va avea de pierdut PD-ul. Pierd cetatenii in general."

 

Lorena BOGZA: "Ce credeti ca se va intampla in continuare?"

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES: "M-au ajutat nervii de otel. Eu sunt increzator. Nu se poate proceda in acest hal. Mi-e frica de un nou 7 aprilie. Ei sunt in stare sa dea foc la tara, numai ca sa nu vina cineva. 

 

Trebuie sa dam libertate. Orice este posibil. El (Plahotniuc) este capabil de orice. Genul acesta de dosare nu sunt protejate la Curtea Europeana. Daca eu as avea libertatea sa merg la CEDO, dar nu pot pentru ca ma opresc in justitia corupta a lui Plahotniuc."

 

Lorena BOGZA: "Ce urmeaza?"

 

Vasile BOTNARU, DIRECTOR RADIO EUROPA LIBERA: "UE s-ar putea plictisi. Ma tem ca Uniunea Europeana s-ar putea plictisi. Rusia ridica varsta de pensionare. Iluziile astea cu discutiile cu benzina. In plina iarna se vor intoarce preturile."

 

Igor MUNTEANU, DIRECTOR IDIS VIITORUL: "Eu cred ca Chisinaul are nevoie de un primar ales. Nu putem merge inapoi la candidatul tehnocrat. Cetatenii trebuie sa decida. Costul erorii pe care au comis-o cei de la guvernare sunt mari. Judecatoarea nu a facut-o pe cont proriu. Acuma trebuie sa demonstrezi standartului bunei practici. Aceasta hotarare are foarte multe consecinte si toate negative..Sa vedem ce decizie va lua Curtea de Apel."

 

Andrei NASTASE, PRIMAR ALES:  "Eu nu sunt victima. eu sunt castigatorul. Eu nu sunt un Dodon sa ma culc sub Plahotniuc ca sa obtin o functie. Eu nu am nevoie de ciolane."

Alte ştiri despre: